Mr&MrsFragrance

Pravno obvestilo

Spletna stran www.mrandmrsfragrance.si vsebuje informacije splošne in informativne namene. Vsebina teh spletnih strani je last družbe Lumal d. o. o. ter tako avtorskopravno zaščitena. Spletno mesto pomeni vse strani v okviru naslova www.mrandmrsfragrance.si in uporabnik je vsak, ki katerokoli od teh strani obišče. Prepovedano je kakršnokoli reproduciranje, kopiranje, prikazovanje, razmnoževanje ali objavljanje vsebine teh spletnih strani. Lumal d. o. o., niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani ne odgovarja za točnost, pravilnost, ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu, in ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki jih uporabnik opravi na podlagi objavljenih podatkov. V nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem oz. delovanjem teh spletnih strani ter informacijami, objavljenimi na njih storjena. Pridružujemo si pravico do spremembe katerekoli strani naslova www.mrandmrsfragrance.si. Te spletne strani nudijo tudi povezave na druge spletne strani tretjih oseb, za katere vsebino in delovanje družba Lumal d.o.o. ne odgovarja.

Uporaba piškotkov na strani www.mrandmrsfragrance.si

Da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani. Omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje rabe spletne stran in posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Onemogočenje piškotkov

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

KONTAKT:
LUMAL SHOWROOM
Poslovni objekt Rezidenca
Šmartinska cesta 53
1000 Ljubljana
T. +386 30 333 330
E. info@lumal.si
I: www.mrandmrsfragrance.si
Pridružite se nam
Facebook


© LUMAL d.o.o. Ljubljana | 2020 | Vse pravice pridržane