Mr&MrsFragrance

Hoteli in gostoljubnost

hotelske dišave

Široka paleta dišav primernih za uporabo v hotelih, predvsem hotelskih lobijih in hodnikih. Prijetne nežne in lahke note za različne okuse in potrebe.

kapsule hoteli

Izberi dišavo:

- OUD IMMORTEL: Citrusno zelena dišava z zgornjimi notami limete in bora, srednjimi notami vrtnice in belih cvetov ter spodnjimi notami jantarja, vetiverja in cedrovine.

- WONDERLAND: Aromatičen lesni vonj z notami cedrovine, mošusa, jantarja, klinčkov, bora, aldehidov in različnih začimb.

- AMBRE ROYAL: Orientalska dišava s poudarkom na jantarju in dodanimi notami citrusov, bergamotke, vrtnice, vanilje, benzoina in klinčkov.

- BESITO: Zeleno cvetlični vonj, ki ga označujejo note začimb, vrtnice, jasmina, potonike, mošusa in sandalovine.

- FUSION: Lesno orientalski vonj z zgornjimi notami citrusov, srednjimi notami jamina, ylang ylanga, pralin in spodnjimi notami mošusa, lesa in vanilje.

- BOSSY: Lesno citrusna dišava, ki jo sestavljajo note citrusov, jabolka, jasmina, pomarančnega cveta nerolija, jantarja, mošusa in pačulija.

- WHITE PEARL: Cvetlično orientalska dišava z sestavo breskve, potonike, ylang ylanga, šmarnice, benzoina, vanilje, sandalovine in cedrovine.

- NIGHT JASMINE: Orientalsko cvetlični vonj z zgornjimi notami citrusoc, frezije, srednjimi notami ylang ylanga in jasmina ter bazo sandalovine in jantarja.

- LOVELY: Cvetlično orientalska dišava z notami breskev, jasmin, orhideja, potonika, jantar, vanilja.

- FLOWERS OF SUN: Cvetlična dišava, ki jo odlikujejo cvetovi rože frangipani, gardenije, orhideje, vanilje in mandlja.

KONTAKT:
LUMAL SHOWROOM
Poslovni objekt Rezidenca
Šmartinska cesta 53
1000 Ljubljana
T. +386 30 333 330
E. info@lumal.si
I: www.mrandmrsfragrance.si
Pridružite se nam
Facebook


© LUMAL d.o.o. Ljubljana | 2020 | Vse pravice pridržane