Mr&MrsFragrance

Frizerski Saloni

Frizerski Saloni

Dišave priporočene za uporabo v lepotnih in frizerskih salonih vsebujejo posebne molekule z Deo Fresh tehnologijo, ki je sposobna nevtralizirati močne vonjave amonijaka in barvil ter hkrati odišaviti prostor.

kapsule Frizerski Saloni

Izberi dišavo:

- HAIR PLEASANT BREAK: Rožnata dišava, ki nosi v srcu magnolijo in jasmin, v zgornjih notah mandeljne in cvetlični med ter bazo smole in lesa.

- HAIR CHARMING: Sadno rožnata dišava z zgornjimi notami naktarin in pasijonke, srcem jasmina in rož ter bazo čajevca in mošusa.

- HAIR VOLUME: Sadno rožnata dišava z pridihoma leče, lotusa, vrtnice, macesna in kašmirja.

- HAIR NICE: Cvetlična dišava, katero sestavljajo zgornje note vijolice in jabolčnega cveta, srednje note magnolije in kamelice ter spodnjimi notami bombaževega cveta in mošusa.

- HAIR ORIENTAL: Orientalska dišava z sestavnimi notami citrusov, bergamotke, šmarnice, bele lilije, vanilje, mošusa in benziona.

- HAIR RED AMBER: Cvetlično orientalska dišava z zgornjimi notami bergamotke in maline, srednjimi notami vrtnice in geranije spodnjimi notami vanilje, jantarja in mošusa.

- HAIR ORANGE: Sadna dišava z zgornjimi notami bergamotke, mandarine in breskve, s srednjimi notami jasmina in vrtnice ter bazo sandalovine, mošusa in jantarja.

KONTAKT:
LUMAL SHOWROOM
Poslovni objekt Rezidenca
Šmartinska cesta 53
1000 Ljubljana
T. +386 30 333 330
E. info@lumal.si
I: www.mrandmrsfragrance.si
Pridružite se nam
Facebook


© LUMAL d.o.o. Ljubljana | 2020 | Vse pravice pridržane